Παράγουμε λύσεις
για τους περισσότερους κλάδους

OUR PRODUCTS

Εύκαμπτη Συσκευασία Τροφίμων

Οι μεμβράνες τροφίμων μας και οι υπηρεσίες συσκευασίας, βοηθούν στη διατήρηση
της γεύσης και της φρεσκάδας των τροφίμων στο μέγιστό τους.
Παράγουμε ευέλικτες συσκευασίες τροφίμων για φούρνο μικροκυμάτων,
γαλακτοκομικά, κατεψυγμένα, κρέατα, φρέσκα τρόφιμα και προϊόντα αρτοποιίας.
Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και HACCP.

Κατεψυγμένα Τρόφιμα

Τα κατεψυγμένα τρόφιμα απαιτούν μια συσκευασία που τα διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα, που προστατεύει και συντηρεί το προϊόν, εύχρηστη στον καταναλωτή και που συμπεριφέρεται σωστά στις γραμμές παραγωγής και τις συσκευαστικές μηχανές coextruded ή laminated φιλμ τυπωμένο με HD-Flexo, Roto ή ατύπωτο.

Φρέσκα Τρόφιμα

Αυτά τα τυπωμένα ή ατύπωτα φιλμ με δυνατότητα ύπαρξης antifog ιδιότητας, προσφέρουν επέκταση του χρόνου ζωής για σαλάτες, λαχανικά, βότανα, φρούτα και άλλα φρέσκα τρόφιμα.

Ξηρά τρόφιμα

Τα φιλμ μας τυπωμένα και ατύπωτα, διαθέτουν φραγμούς σε υγρασίες και χαμηλό συντελεστή τριβής που σε συνδυασμό με τη δυνατότητα θερμοσυγκόλλησης σε χαμηλή θερμοκρασία θα προστατεύσουν το τρόφιμο διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του. Κατάλληλα για όλες τις κάθετες και οριζόντιες συσκευαστικές μηχανές.

Φιλμ Σφράγισης

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φιλμ σφράγισης με άριστη συγκόλληση, εύκολο άνοιγμα και φραγμούς που επιτρέπουν τη διατήρηση των συσκευασμένων τροφίμων όπως κρέας, ψάρια, έτοιμα γεύματα κ.α.

Προϊόντα αρτοποιίας

Φιλμ με υψηλή διαφάνεια, τυπωμένο ή ατύπωτο κατάλληλο για αρτοποιήματα όπως ψωμί με δυνατότητα διατήρησης για αναπνοή του συσκευασμένου προϊόντος ώστε να διατηρηθεί η τραγανότητα και τα λοιπά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.

Ζωοτροφές

Υψηλής ποιότητας laminated films με τους απαιτούμενους φραγμούς, εξαιρετική λειτουργικότητα στις μηχανές συσκευασίας, δυνατότητα για τροποποιημένη ατμόσφαιρα, παστερίωση ή και εύκολο άνοιγμα. Τυπωμένα με υψηλής ποιότητας HD φλεξογραφία η βαθυτυπία.

Snacks/Croissants

Τα φιλμ αυτής της κατηγορίας προσφέρουν εξαιρετική προστασία στο τρόφιμο λόγω των υψηλών φραγμών σε υγρασία, οξυγόνο και στην UV ακτινοβολία προκειμένου να διατηρούνται τα snacks φρέσκα και τραγανά.
Δυνατότητα Συγκόλλησης σε χαμηλές θερμοκρασίες (LTS – Low Temperatures Sealing) και εξαιρετική λειτουργικότητα με μηχανήματα συσκευασίας υψηλής ταχύτητας (VFFS και HFFS)

Ζαχαρώδη

Τυπωμένα ή ατύπωτα φιλμ για κάθε είδους γλυκό σνακ, ζάχαρη, καραμέλες με φιλμ συσκευασίας ομαδοποιημένων προϊόντων ή και μεμονωμένα όπως καραμέλες με δυνατότητα twist ακόμα και σε χαρτί.
Δυνατότητα συγκόλλησης σε χαμηλές θερμοκρασίες (LTS-Low Temperature Sealing) και εξαιρετική λειτουργικότητα σε μηχανήματα συσκευασίας υψηλής ταχύτητας (VFFS & HFFS).

Τυριά

Διαφορετικοί τύποι τυριών έχουν διαφορετικές απαιτήσεις συσκευασίας. Για αυτό παρέχουμε διαφορετικά φιλμ με τους ανάλογους φραγμούς και την μέθοδο συσκευασίας.

Coffee – M.A.P.

Τα film αυτής της κατηγορίας είναι κατασκευασμένα από στρώσεις υλικών με διάφορες ιδιότητες ώστε να παρέχουν σε πολύτιμα τρόφιμα όπως ο καφές, προστασία από υγρασία, οξυγόνο, οσμές ή οποιαδήποτε άλλη αρνητική ατμόσφαιρα. Δυνατότητα για συσκευασία σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα και με εύκολο άνοιγμα.