Σημαντικό ήταν το αποτύπωμα της FLEXIA στην Foodexpo 2022, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 ως 14 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo, και προσέλκυσε το ενδιαφέρον 1200 εκθετών και 70.000 επισκεπτών επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Η FLEXIA συμμετείχε στην Έκθεση στο ομαδικό περίπτερο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΑΣ της οποίας αποτελούμε περήφανο μέλος.
Τα στελέχη της FLEXIA υποδέχτηκαν τους επισκέπτες-συνεργάτες και τους ενημέρωσαν για τις νέες σειρές προϊόντων, για την σειρά βιώσιμων συσκευασιών Flexible 4.0 καθώς και για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στα ζητήματα που αφορούν τη συσκευασία των τροφίμων.

Η παρουσία μας στην έκθεση και οι προγραμματισμένες συναντήσεις έδωσαν τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να σχεδιάσουν τις νέες εύκαμπτες συσκευασίες αξιοποιώντας της τεχνολογικές και δημιουργικές ικανότητες της FLEXIA, να ανακαλύψουν την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά εύκαμπτων συσκευασιών Flexible 4.0 (Slimflex, Oneflex, Comflex, Reflex) και να επωφεληθούν από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας για μεγαλύτερο όφελος, ταχύτητα και ποιότητα.

Ευχαριστούμε όσους συνεργάτες μας επισκέφθηκαν στο περίπτερό μας και συνεχίζουμε μαζί τους την υλοποίηση των νέων βιώσιμων λύσεων συσκευασίας με διπλό στόχο αφενός την προστασία και ανάδειξη των προϊόντων και αφετέρου την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ενεργειών μας και των προϊόντων που παράγουμε.